Powrót

Wentyl do kawy

Po wypaleniu zapakowanych kaw nie należy wystawiać na działanie tlenu, wilgoci i światła, aby zachować ich świeżość. Należy ją również chronić przed utratą aromatu, smaku i zapachu. Dzięki ZAWOROWI DO KAWY świeżo palona kawa umożliwia odprowadzanie CO2 powstającego w opakowaniu bez kontaktu z tlenem i parą wodną. Stosując zaworki w opakowaniach, zapewniamy zachowanie świeżości, aromatu, smaku i zapachu kawy pierwszego dnia.


Zawory montujemy do torebek typu DOYPACK oraz STABILO.


KOMBINACJE ZAWORÓW:

Ewakuacja: Uszczelka silikonowa
Główny korpus zaworu: LDPE-PP
Dolna część zaworu: LDPE-PP
Filtr: Nanotkanina



APRIT Opakowania (rejestracja firmy)
Al. Jerozolimskie 81/7
02-001 Warszawa, Polska

Infolinia +48 523 717 520
WhatsApp +48 509 504 645
handlowy@aprit.com

NIP: 554-221-81-23
Regon: 340010156


Godziny pracy:
poniedziałek - piątek w godz. 8.00 - 15.00

DZIAŁ SPRZEDAŻY KRAJOWEJ

Justyna Lewandowska 
mob. /WhatsApp +48 509 504 645, handlowy@aprit.com
opakowania z nadrukiem


DZIAŁ SPRZEDAŻY ZAGRANICZNEJ 

mob. +48 690 90 30 90, export@aprit.com




Newsletter:
Zapisz się do newslettera i otrzymuj najświeższe informacje o naszych produktach.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w formularzu w celu: udzielenia odpowiedzi na przesłane zapytanie, przedstawienia oferty handlowej lub świadczenia usług. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Zostałem poinformowany, że przysługuje mi prawo do ich dostępu, zmiany, poprawiania oraz ich usunięcia.
©Aprit - All Rights Reserved.