Po wypaleniu zapakowanych kaw nie należy wystawiać na działanie tlenu, wilgoci i światła, aby zachować ich świeżość. Należy ją również chronić przed utratą aromatu, smaku i zapachu. Dzięki ZAWOROWI DO KAWY świeżo palona kawa umożliwia odprowadzanie CO2 powstającego w opakowaniu bez kontaktu z tlenem i parą wodną. Stosując zaworki w opakowaniach, zapewniamy zachowanie świeżości, aromatu, smaku i zapachu kawy pierwszego dnia.
Zawory montujemy do torebek typu DOYPACK oraz STABILO.
KOMBINACJE ZAWORÓW:
Ewakuacja: Uszczelka silikonowa
Główny korpus zaworu: LDPE-PP
Dolna część zaworu: LDPE-PP
Filtr: Nanotkanina
APRIT Opakowania (rejestracja firmy)
Al. Jerozolimskie 81/7
02-001 Warszawa, Polska
Infolinia +48 523 717 520
WhatsApp +48 509 504 645
handlowy@aprit.com
NIP: 554-221-81-23
Regon: 340010156
Godziny pracy:
poniedziałek - piątek w godz. 8.00 - 15.00
DZIAŁ SPRZEDAŻY KRAJOWEJ
Justyna Lewandowska
mob. /WhatsApp +48 509 504 645, handlowy@aprit.com
opakowania z nadrukiem
DZIAŁ SPRZEDAŻY ZAGRANICZNEJ
mob. +48 690 90 30 90, export@aprit.com